راهنمای استفاده از سامانه رزرو و قوانینی که قبل از استفاده از سامانه باید بدانید:

 

امیدواریم این بخش بتواند شما را در رزرو سانس مورد دلخواهتان یاری نماید، در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید از بخش تماس با ما، با ما در ارتباط باشید.

 

«لطفا در هیچ یک از مراحل زیر از دکمه back و یا بستن صفحه مرورگر استفاده ننمایید»

با کلیک بر روی لینک (http://yazdtennis.com/booking/) وارد صفحه مربوط به سامانه شوید

۱- در صورتی که برای اولین بار به این سامانه وارد می شوید از قسمت «نام نویسی کنید» برای ثبت نام اقدام نمایید

۲- بعد از اتمام مراحل عضویت، از قسمت «ورود به حساب کاربری» به سامانه وارد شوید.

۳- در صفحه ای که مشاهده می کنید می توانید فهرست بازه های زمانی که قبلا نسبت به رزرو آنها اقدام نموده اید را مشاهده کنید

۴- برای رزرو بازه زمانی مورد نظر، در نوار سبز بالای صفحه بر روی گزینه «رزرو جدید» کلیک نمایید.

۵- شما در مدت ۱۵ دقیقه می توانید نسبت به نهایی کردن و پرداخت سانس های رزرو شده خود اقدام نمایید.

۶- از تقویم مربوطه با دقت نسبت به انتخاب یک یا چند سانس و بازه زمانی مورد نظر اقدام نمایید و با کلیک بر روی مرحله بعد، به صفحه بعد بروید.

۷- سانس ها از دو نوع تشکیل شده اند: آزاد و آموزشی، در صورتی که شما قصد استفاده از سانس آموزشی به همراه مربیرا دارید می توانید با انتخاب آموزشی و انتخاب نام مربی به مرحله بعد بروید (لازم است قبل از انتخاب نام مربی، با وی هماهنگی لازم را انجام داده باشید، برای این کار می توانید به صفحه «بازیکنان و مربیان» مراجعه نمایید)، و اگر از ورزشکاران آزاد محسوب می شوید بعد از بررسی اطلاعات نمایش داده شده بر روی مرحله بعد کلیک نمایید

۸- در این مرحله شما می توانید مبلغ قابل پرداخت را مشاهده و در صورت صحت اطلاعات مندرج در صورتحساب با کلیک بر روی پرداخت به درگاه پرداخت اینترنتی وارد شوید

۹- در این مرحله نسبت به وارد کردن اطلاعات دقیق کارت بانکی خود اقدام و تا اتمام عملیات پرداخت از دکمه back و یا بستن صفحه خودداری نمایید.

۱۰- رزرو سانس های شما با موفقیت به پایان رسید و شما می توانید ۱۵ دقیقه قبل از شروع سانس به سالن مراجعه نمایید.

۱۱- در صورتی که به هر دلیل قصد داشتید یکی از سانس ها را کنسل نمایید، لطفا تا ۲۴ ساعت قبل از زمان مربوطه به سامانه مراجعه و نسبت به کنسل نمودن آن اقدام نمایید.

۱۲- در صورت انصراف از یک یا همه سانس ها، مبلغ پرداختی شما به عنوان اعتبار به حساب کاربری شما اضافه خواهد شد تا در رزرو بعدی بتوانید از آن استفاده نمایید.